luni, 26 octombrie 2009

Ian Somerhalder îi face concurenţă lui Pattinson!







Ian Somerhalder pe care îl ştiţi din “Lost“, unde a interpretat rolul lui Boone, este personajul principal din “The Vampire Diaries“, un serial care face concurenţă celorlalte producţii cu vampiri.

Ian a pozat recent pentru coperta revistei “August Man“, din care vă arătăm câteva fotografii.Doamne!!!Urataul asta?Lui Rob al nostru?Normal ca NU!!!


3 comentarii:

Anonim spunea...

Atat Rob cat si Ian arata bine, dar trebuie sa recunoastem k Rob are farmec doar cand e Edward Cullen. Ian Somerhalder, insa, are acel ceva care te face sa-l retii nu neaparat pt rolurile sale. Vi-l puteti imagina pe Rob in alta pelicula decat Twilight Saga? Eu, nu. Cred k personajul Edward Cullen e cel care il face sa para asa "atractiv". Ian Somerhalder are farmecul personal si de sa nu fim cinstiti, arata mult mai bine decat Rob:p

Anonim spunea...

Sunt de acord cu tine...desi imi place Twilight foarte mult Ian este mult mai dragut decat Rob! Si este adevarat ca rolul lui Edward iti imbuntateste perceptia despre Rob...dar nu vb de personaje ci de actori iar Ian este un barbat extrem de atragator si frumos...sau cum se spune mai nou: HOT HOT HOT!!! :) iar ca o parere personala imi plac personajele negative deci "i love" Damon Salvatore!!!

Anonim spunea...

Ian nu se compara cu Pattison..Ian are muult farmec e atat de suuperb e un actor de nota 1000 e atat de frumos si e o bunacine:X:X:X
pe cand Pattison...toate ca toate dar mi se pare un actor foarte slab..nu.mi place deloc cum joaca In Twilight...Doamne joaca ca draq=)))):))sa fim seriosi.
e urat chiar foarte urat beah imi vine greata.
deci Ian e cel mai frumos!!!:x:x:x
ador personajul lui...prima data cand imi place un rol negativ:X:X:X:X
e prea perfect!!:)


I made this widget at MyFlashFetish.com.


Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Trailer Eclipse