miercuri, 7 iulie 2010

Robert Pattinson este ingrozit de gandul ca va juca rolul unui tata in “Breaking Dawn” !


Am extras cateva parti mai interesante dintr-un interviu cu Rob si le-am tradus. Sper sa va placa. Pentru a citi tot interviul, dati click pe sursa.


Vorbeste-ne despre dinamica dintre voi trei acum ca Jacob ajunge s-o sarute pe Bella in acest film.
Este ciudat. Nu doar pentru ca ei au filmat scenele sarutului- nu au facut niciodata asta cand eu eram pe platourile de filmare. Aveam ziua libera. Simti ca cineva te inseala. Apoi te intorci pe platourile de filmare. Si aproape mereu, dupa una dintre scenele in care ii suspectez pe ei ca au facut ceva. Asa s-a intamplat de fiecare data.

Personajul tau, Edward, este un virgin de plus 100 de ani?
Cred ca el este….cat de in varsta este el acum? Trebuie sa aiba 109 sau 110 ani. Nu pot sa-mi aduc aminte daca este pe deplin explicat daca este virgin sau nu. Cred ca fanilor le place sa creada ca el este.

Cat de incomod este sa joci cu lentilele de contact puse?
Nu poti sa te simti cum trebuie. Nu poti transpira. Daca faci ceva ca sa transpiri, totul incepe sa se distruga pe fata ta. [...]Nu stiu cum unii oameni pot sa joace cu lentilele de contact. Eu gasesc asta imposibil. [...] De fiecare data cand fac alte filme in care nu trebuie sa port lentile, ma simt usurat.

In “Breaking Dawn” (Zori de Zi) devii tata si Bella devine o mireasa vampir. Ai niste sfaturi pentru Kirsten pentru a juca un vampir? Te simti indeajuns de matur pentru a juca rolul unui tata?
Sunt ingrozit in legatura cu asta. Nu stiu ce o sa fac cand o sa se ajunga la acele scene.
M-am plans atat de mult in legatura cu machiajul si lentilele. Kirsten spune ” Esti atat de patetic. Trebuie sa treci peste asta. De ce nu poti sa te obisnuiesti cu asta?”. [Acum ca si Kirsten trebuie sa poarte lentile de contact], pot in final sa spun “Vei afla cum este. Vei fi intr-o constanta agravare tot timpul.” Ceea ce este grozav
. sursa: http://twilightstiri.wordpress.com/

Un comentariu:

Anonim spunea...

dar kristen nu purta lentile de contact si in celelalte filme?! adica, ea are ochi verzi si in film caprui, deci...


I made this widget at MyFlashFetish.com.


Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Trailer Eclipse