duminică, 11 octombrie 2009

Anunt!


De acum, marim pe blog sectiunea pentru fan ficuri, si vom posta mai multe...Speram sa va placa!
_______________________________

Incepem de acum...
Stefy scrie fan ficul ,,Doi poli opusi" ...fan ficul este din perspectiva lui Jane, si este putin mai diferit...Stefy ne anunta ca a schimbat putin personajele...ea spera sa va placa si va roaga sa va spuneti parerea...Fan ficul are pana in prezent 9 capitole pe care le puteti citi aici .

-Gabryella a terminat fan ficul ,,A never ending dream" ...acesta este despre robert si o fana din Romania...ea spera sa va placa si sa va spuneti parerea...Cele 38 de capitole le gasiti pe wordpressul ei, iar aici gasiti primul capitol(pe wordpressul ei)

-Tot gabryella ne incanta cu un fan fic despre vampiri, dar care nu are legatura cu Twilight...cu toate acestea, merita citit...ea a scris pana acum 2 capitole, pe care le gasiti aici .

-Bia scrie fan ficul ,,Alice"...Ea a scris 12 capitole, pe care le gasiti aici . In fan ficul ei este vorba despre Alice, din momentul in care a fost transformata, il intalneste pe Jasper, ii intalneste pe Culleni, si chiar si dupa...

-Feelfree traduce fan ficul ,,Silent tears" , primele 3 capitole le gasiti aici ...Feelfree ne spune:,,In acest nou fan fic, actiunea are loc la inceputul cartii New moon, cand Edward o paraseste pe Bella.Dar se pare ca el nu se va mai intoarce, iar Bella trebuie sa traiasca fara el. Numai ca peste 100 de ani, cei doi se intalnesc si au multe sa isi spuna, mai ales sa arate."Va facut curiosi?Ea va roaga sa va spuneti parerea, printr-un comentariu...

-Feelfree mai traduce un fan fic, acesta fiind ,,Uita si iarta".Primele 6 capitole le gasiti aici .In acest fan fic Edward o paraseste pe Bella ...intre timp ea are un accident si isi pierde memoria...Edward se intoarce si cand afla de accident, vrea sa-i recastige inima...Vam facut curiosi?

-Feelfree ne mai incanta cu un fan fic, ,,Inainte de eternitate"...acest fan fic reprezinta viata lui Alice Cullen inainte de Culleni...primele doua capitole le gasiti aici . Ea va roaga sa va spuneti parerea...Felicitari Feelfree!

-Gaby traduce fan ficul ,,Midnight dream".Gaby ne arata un proolog : ,,Numele meu este Aiyana Avalyssa Black. Exotic, stiu. Imi place mai mult Ana. Primul meu nume provine din limba tatalui meu, care inseamna floare vesnica.Foarte potrivit avand in vedere ca sunt nemuritoare ..." Va facut curiosi?Ea va roaga sa va spuneti parerea...Primele 13 capitole le gasiti aici .

-Irene scrie fan ficul ,,The star life" ...Primele 17 capitole le gasiti aici. Irene ne vorbeste despre fan ficul ei:,,Rob si Vanessa, se intilnesc la castingul pentru Nessie si se indragostesc. Dar multe probleme intervin intre ei, chiar si drogurile."Va facut curiosi?

-Aceeasi Irene scrie fan ficul ,, The vampire story " ...Primele 4 capitole le gasiti aici .Irene ne vorbeste despre fan ficul ei:o fata ajunge sa lucreze in casa unor vampiri...Va facut curiosi?

Tot Irene , pe care o felicit pentru toate 3 fan ficurile scrie ,,Rose"...Primele 3 capitole le gasiti aici .Irene ne spune cate ceva despre fan ficul ei:din perspectiva lui rose, dar nu sunt intimplarile lui Stephenie ci ale mele."Va facut curiosi?

Niciun comentariu:


I made this widget at MyFlashFetish.com.


Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Trailer Eclipse