duminică, 29 noiembrie 2009

"Saga Amurg: Luna Noua" – filmul record al anului

"Saga Amurg: Luna Noua" este filmul care a stabilit un nou record in box office-ul nord-american - 26,3 milioane de dolari in prima seara de proiectii si venituri de aproximativ 141 de milioane de dolari, doar in SUA, in weekend-ul 20 - 22 noiembrie. Continuarea povestii de dragoste dintre vampirul Edward si muritoarea Bella poate fi vizionata la CinemaPRO din 27 noiembrie.

Situandu-se pe locul trei in topul premierelor cu cele mai mari incasari din toate timpurile, "Saga Amurg: Luna Noua" a fost surclasat doar de lansarile blockbusterelor "Cavalerul Negru" / "The Dark Knight" si"Omul-paianjen 3" / "Spider-man 3".

Conform asteptarilor, si premiera
"Luna Noua" a doborat o impresionanta serie de recorduri, producatorul Summit Entertainment, afirmand ca mult-asteptata continuare a fenomenului "Amurg" / "Twilight" este de departe filmul cu cele mai multe bilete vandute in avans din istoria cinematografiei. In plus, transmisiunea live a premierei "Luna Noua" din Los Angeles a atras peste 3 milioane de utilizatori ai retelei sociale MySpace, unde ceremonia a putut fi vizionata in exclusivitate.

Si in Romania fanii au avut ocazia de a se pregati cum se cuvine pentru premiera
"Saga Amurg: Luna Noua", pana in momentul de fata inregistrandu-se peste 17.000 de bilete rezervate la cinematografele din tara si mai mult de 3000 de bilete vandute.

Avand la baza cea mai bine vanduta serie de romane, creata de
Stephenie Meyer (si care continua sa conduca clasamentele editoriale de mai bine de 52 de saptamani), cu peste 5,5 milioane de exemplare tiparite, "Amurg" este un fenomen al culturii pop, cu fani devotati, care asteapta cu nerabdare filmul, informeaza Mediafax.

Exista peste o suta de site-uri ale fanilor
"Saga Amurg", serie care a primit din partea New York Times titlul de Alegerea editorului si desemnata cea mai buna carte a anului, de catre a Publishers Weekly, cea mai buna carte a deceniului, de catre Amazon, cea mai buna alegere, de catre Teen People.

Sursa: cinemapro.ro
"Amurg"
face parte din Topul celor zece carti pentru tineri, conform American Library Association, si din Topul celor zece carti pentru cititori nehotarati, fiind tradusa in mai mult de 20 de limbi. In Romania, cartile din "Saga Amurg" au aparut la editura Rao.

In "Saga Amurg: Luna Noua", cel de-al doilea film al celebrei serii, idila dintre un vampir si o muritoare prinde un nou contur atunci cand Bella Swan, interpretata de Kristen Stewart, se adanceste in secretele lumii supranaturale - din care isi doreste atat de mult sa faca parte - numai pentru a se regasi intr-un pericol cu mult mai mare decat inainte.

Un comentariu:

MARIANA RADOI spunea...

fetelor, totusi in PRO TV magazinul aparut azi, NM apare pe locul 1 cu peste 70 mil USD pe week-wnd, urmat de Dark Night...dap!


I made this widget at MyFlashFetish.com.


Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Trailer Eclipse