marți, 1 decembrie 2009

Breaking Dawn: o carte, 2 filme


breaking dawnCand ai in maini o franciza care scoate bani pe banda rulanta, intrebarea nu e daca sa adaptezi sau nu ultima carte, ci daca poti imparti cartea finala in doua filme?

Desi pana acum nu stiam sigur daca ultima carte a Stepheniei Meyer,Breaking Dawn va beneficia de o ecranizare, succesul inregistrat de New Moon a fost cu siguranta decisiv in hotararea Summit Entertainment de a anunta oficial ca Breaking Dawn se face.

Singura problema care se pune acum este daca vor imparti cartea intr-unfilm cu doua parti, la fel cum e impartit Harry Potter and the Deathly Hallows. Acest lucru ar presupune costuri mai mari pentru productie si pentru plata actorilor, insa banii se vor intoarce mai mult ca sigur inzecit.

Ca regizor pentru acest film cel mai potrivit ar fi Chris Weitz, regizorul New Moon, care a reusit sa mentina bugetul filmului sub suma de 50 milioane $ si s-a inteles foarte bine cu actorii. Acesta a anuntat recent ca ia o pauza de la filme mari si se va ocupa de un film mai usor, The Gardener, realizat tot in colaborare cu Summit Entertainment. Cei de la Summit vor trebui sa gaseasca acum o cale sa-l convinga pe Weitz sa amane The Gardener si sa isi ia pe cap marea responsabilitate de a regiza filmele care vor marca finalul francizei.

Sursa: cinemarx.ro

Ce credeti?Vreti sa fie adevarat?Vreti sa fie doua filme?

Niciun comentariu:


I made this widget at MyFlashFetish.com.


Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Trailer Eclipse