luni, 7 decembrie 2009

Fanii nu au voie sa-l pupe pe Robert Pattinson


Robert PattinsonIl stim cu totii, este vampirul Edward din celebra franciza Twilight si a adunat pana in prezent sute de mii de fani din randul publicului feminin. Este prezent in postere prin cinematografe, in poze pe internet, dar si in marime naturala, taiat din carton, fapt ce determina fanii sa nu se multumeasca doar aruncand o privire.

O asemenea figurina decupata din carton cu imaginea actorului, instalata intr-un cinematograf din Marea Britanie s-a bucurat de saruturi si imbratisari din partea fanilor, determinand astfel staff-ul cinematografului sa interzica acest comportament.

De frica raspandirii microbilor dar si a gripei porcine, sefii cinematografului au interzis fanilor sa se mai apropie de Pattinson.

“Va rugam sa ne ajutati sa reducem imprastierea microbilor abtinandu-va de laa-i da lui Edward, sau oricarui alt personaj imbratisari sau saruturi” – asa scria pe o notificare lipita pe figurina.

” Am pus aceasta notificare in mare parte din cauza gripei porcine. Daca oamenii incep sa-l sarute, s-ar putea raspandi (virusul). Trebuie sa fim mai atenti acum.” a declarat supraveghetoarea cinematografului, Mandy Taylor.

O clienta a cinematografului s-a declarat indignata de aceasta noua regula.

“Cred ca e putin aiurea sa lipeasca o notificare pe fata lui, chiar nu-mi imaginez cum as putea lua gripa porcina dandu-i un sarut. Mi se pare foarte amuzant si asta nu ma va opri sa-l imbratisez.


Sursa: cinemarx

Niciun comentariu:


I made this widget at MyFlashFetish.com.


Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Trailer Eclipse