sâmbătă, 19 decembrie 2009

Katy Perry a flirtat cu Robert Pattinson


Cantareata Katy Perry si “vampirul” Robert Pattinson s-au distrat de minune la ziua de nastere a unui prieten comun. Katy, care momentan este implicata intr-o relatie cu actorul de comedie Russell Brand, si starul din saga ”Amurg”, Robert Pattinson, au petrecut in Dimples Supper Club, din California, giugiulindu-se si flirtand toata noaptea.
“I-am vazut stand unul in fata celuilalt, atingandu-si bratele si flirtand. Chicoteau amandoi, iar Katy a parut de-a dreptul buimacita”, a declarat un reporter al site-ului radaronline.com.

Nu e pentru prima data cand Katy Perry si Robert Pattinson isi dau intalnire la karaoke. Un membru din staff-ul clubului a spus ca cei doi au mai venit in club si anul trecut. De atunci, de fiecare data cand Katy isi face aparitia aici, Robert pare sa o urmeze.

Chiar daca Perry a parut topita dupa Pattinson, totusi ea si-a facut timp si pentru karaoke. Katya interpretat o piesa speciala de Craciun, insa a refuzat sa cante si melodia aleasa de DJ, “So What” a lui Pink, motivand ca nu este pe gustul ei. “Piesa gresita! Nu, nu ne place Pink”, a strigat Katy. In cele din urma, artista s-a conformat urcand pe scena alaturi de prietenii ei.

La sfarsitul serii, Katy, insotita de Robert si un prieten, au parasit clubul in masina Audi a cantaretei.
Sursa:acasatv.ro

Un comentariu:

Roxx spunea...

mai deci astia nu se mai satura sa fabuleze...intrati putin pe bravonet si vedeti si pozele.mie una mi se pare ca in masina era si kristen...se vede putin in unele poze...poate ma insel...nu stiu:-??.


I made this widget at MyFlashFetish.com.


Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Trailer Eclipse