miercuri, 9 decembrie 2009

Lui Chris ii pasa de fani...



O fana a fost arestata saptamana trecuta si retinuta in celula timp de doua zile sub acuzatia ca inregistra filmul "New Moon". Acuzata spune ca inegistra petrecerea aniversara a surorii ei care avea loc acolo in cinema si ca nu incerca sa inregistreze filmul pentru piraterie. Pe caseta se aude ca ei vorbesc si se aud si cantece de petrecere, iar camera nu este teapana si inregistreaza filmul. Fana este pasibila pentru 3 ani de inchisoare. Vor sa faca din ea un exemplu impotriva pirateriei iar Chris Weitz ii ia apararea.
"Nu este nevoie sa spun, cazul mi se pare teribil de nedrept si vreau sa fac ce pot pentru a schimba lucrurile.Exista o diferenta intre a incerca sa protejezi drepturile unui film si a da un exemplu nedrept pe cineva care nu avea nicio intentie de piraterie video.Nu sunt sigur ca interventia mea va avea vreun efect asupra cazului, dar la urma urmei filmul nu este proprietatea mea."
El mai spune ca a contactat studioul Summit Entertainment, pentru a-si exprima grija cu privire la arestul fetei dar interventia sa nu a avut influenta in niciun fel.
Sper ca lucrurile sa se rezolve penru saraca fata, mie mi se pare ca nu e vinovata. Vom mai reveni cu articole asupra subiectului.

Sursa: twifans-romania

Niciun comentariu:


I made this widget at MyFlashFetish.com.


Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Trailer Eclipse