sâmbătă, 19 decembrie 2009

New Moon Exclusiv:Chris Weitz dezvaluie 5 secrete New Moon


1.Lupi ascunsi
Uitati-va dupa o gravura intoarsa in scena cu bolul in care Carlisle arde pansamentele;pe trocoul lui Jacob cand o intalneste pe Bella prima data in curtea scolii si un lup mic atasat la cadoul daruit ei


2.Muzica din liftul vampirilor
Cand Edward,Bella si Alice intra in lift,spre Volturi,muzica ce se aude este din Die Fledermaus de Strauss(a.k.a. The Bat).


3.Bagaj emotional?
Cand Bella se uita prin poienita unde ea si Edward se vad stand pe jos impreuna,ea are o busola aurie,atasata la ghiozdan-o parte din bagaj!


4.Pretendent rapid
Am facut un mic truc cand Edward iese din masina Bellei si ei se cearta.Noi vroiam sa-l aratam pe Edward miscandu-se imposibil de repede,asa ca l-am pus pe Rob langa camera, si am folosit o dublura imbracata ca Rob in locul soferului.Cand Edward iese din masina;este dublura si apoi Rob paseste in fata camerei,si pare ca ajunge acolo cu o viteza imposibila.


5.Uite-l
Daca vreti sa stiti ce spune Jacob inainte de aproape sarutul cu Bella,intrebati un Quileute!Adresa consiliului tribului Quileute este quileunation.org.Va pot spune atata:El spune,"Kwop kilawtley".
Traducere:Nessie
Sursa:EW.com

Niciun comentariu:


I made this widget at MyFlashFetish.com.


Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Trailer Eclipse