marți, 8 decembrie 2009

"Saga Amurg: Luna Noua", eclipsata de pelicula "The Blind Side"!


detalii


Filmul "The Blind Side" s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american, detronand "Saga Amurg: Luna Noua", potrivit cifrelor publicate duminica de societatea Exhibitor Relations.

Lansata in urma cu doua saptamani, drama "The Blind Side", in care Sandra Bullock joaca rolul sotiei dintr-o familie de albi care adopta un tanar de culoare, pasionat de fotbal american, a generat incasari de 20,4 milioane de dolari de vineri pana duminica.

"Saga Amurg: Luna Noua", al doilea film din franciza "Amurg/ Twilight", a coborat pe a doua pozitie, cu incasari de 15,7 milioane de dolari la sfarsitul saptamanii trecute.

Filmul "Brothers" reprezinta o noua intrare in clasament, reusind sa ajunga direct pe cea de-a treia pozitie, cu incasari de 9,7 milioane de dolari. Jake Gyllenhaal si Tobey Maguire interpreteaza rolurile a doi frati in aceasta drama despre razboi si familie.

Pe pozitia a patra s-a situat animatia fantasy "O poveste de Craciun ", iar pe cinci comedia "Vechi tovarasi", cu John Travolta si Robin Williams in rolurile principale.


Sursa: procinema

Niciun comentariu:


I made this widget at MyFlashFetish.com.


Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Trailer Eclipse