marți, 5 ianuarie 2010

Dakota Fanning - sarut pasional cu Kristen Stewart

Starurile din "Saga Amurg", Dakota Fanning si Kristen Stewart, s-au aflat intr-o ipostaza inedita la filmarile noii pelicule care le are ca protagoniste, “The Runaways”. Pentru ca scena o cerea, actritele au fost nevoite sa interpreteze momentul unui sarut.
Dakota Fanning - sarut pasional cu Kristen Stewart
Desi filmul “The Runaways” va fi lansat abia in 16 martie, nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca Dakota Fanning, care va implini 16 ani pe 23 febriarie, se saruta cu starul din "Saga Amurg", Kristen Stewart. “A fost foarte pasional - cele doua personajele s-au apropiat extrem de mult”, a declarat Dakotadespre scena sarutului.

Actrita a dezvaluit si cateva informatii despre filmul in care o interpreteaza pe Currie.
“Este o poveste adevarata despre evolutia ei de la o fata buna la o printesa a rock’n’roll-ului”, spune acrtita despre personajul sau.

Rolurile
Dakotei Fanning au evoluat foarte mult de-a lungul timpului. Cu ani in urma, acrtita intra in pielea unui copil rasfatat in“Uptown Girl”, unde a jucat alaturi de regretata Brithany Murphy, care a murit la doar 32 de ani. Cel mai recent film care o are ca protagonista, “The Runaways”, o prezinta ca fiind o adolescenta rebela.

-----------------------------

Oau...deci asta e...

Niciun comentariu:


I made this widget at MyFlashFetish.com.


Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Trailer Eclipse