vineri, 1 ianuarie 2010

"Luna noua" a făcut Top 10 Soundtracks Film din 2009!


Multe dintre coloane sonore din filmele din acest an au fost extrem de anticipate, cu puterea de indie rock star ataşat timpuriu la filme ca Saga Răsărit: Luna Noua (Thom Yorke, Grizzly Bear, Bon Iver), precum şi cazul în care Wild Things Are (Karen O. de Yeah Yeah Yeahs), dar nu toate au fost emise la data in care au fost promise efecte vizuale, atunci când au fost puse la un loc în produsul final.


Comun pe cele mai multe coloane sonore pe această listă este "nostalgie", fie că este vorba de clasici, cinema vechi sau pentru copilaria noastra. Este o afacere înşelătoare, dar pentru filmele de mai jos de afaceri este cea mai mare parte bună. (Ca un bonus suplimentar, mai multe dintre menţiunile de mai jos au "aranjează" listele de redare pe care încorporează toate melodiile utilizate în film .


Luna noua face această listă aproape perfecta, din cauza includerii de noi materiale de la "place" de Grizzly Bear ( "Slow Life"), Thom Yorke ( "afecta auzul"), precum şi asocierea Bon Iver cu St Vincent ( "Roslyn"). Fie că este cea mai buna muzica pentru Taylor Lautner de a elimina cămaşa este, probabil, pentru.

Niciun comentariu:


I made this widget at MyFlashFetish.com.


Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Trailer Eclipse