luni, 4 ianuarie 2010

Taylor Lautner si Taylor Swift s-au despartit din cauza unui cheeseburger

Se pare ca cei doi Taylor nu mai sunt de cateva zile o pereche, chiar daca ei nu au recunoscut oficial ca sunt impreuna.

Prietenii cuplului au dezvaluit ziarului american National Enquirer si motivul care a pus capac relatiei: gusturile diferite in materie de mancare.

Astfel, actorul din Amurg este adeptul mancarurilor sanatoase, ecologice, care sa il ajute in exercitiile fizice pe care le face cu regularitate. Din contra, Swift nu vrea sa auda de sala de gimnastica, singura sa experienta legata de exercitii fiind cateva cursuri de yoga, pe care le-a luat de curand.

Cantareata de country uraste orice dieta, chiar si pe cea care il ajuta pe Lautner sa aiba muschii de invidiat din filmul cu varcolaci si vampiri, si de care actorul se tine in fiecare zi.

Dar nu aici se termina diferentele de gusturi: Taylor Swift adora sa mearga la un restaurant de tip fast food de langa casa parintilor ei, unde sa serveasca cheeseburguri si biscuti, in timp ce Taylor Lautner vrea la masa numai carne slaba, de pui, cu asorteuri de albus de ou si legume si fructe.

Iata cum intalnirile lor romantice din oras nu erau foarte reusite din cauza meniului care se servea, niciuna dintre parti neputand fi impacata cu alegerea partenerului sau. Singurul fel de mancare pe care il puteau manca impreuna era sushi.

------------------------

Hm...mai intai erau zvonuri ca sunt impreuna...acum de ce sa nu fie zvonuri ca s-au despartit?Nu stiu ce sa zic daca e adevarat sau nu...Probabil adevarul il stiu doar ei...

Sursa: myidol.ro

Niciun comentariu:


I made this widget at MyFlashFetish.com.


Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Trailer Eclipse