marți, 5 ianuarie 2010

Top zece evenimente"Twilight"in 2010

1.Primul si cel mai apropiat este traillerul filmului Eclipse.Inca nu se stie cand o sa apara,nici macar Slade regizorul nu stie momentul exact,insa il asteptam cu nerabdare.Momentan avem din film doar o imagine,cu Bella si Edward in poiana.

2.Se va lansa DVD'ul The Twilight Saga: New Moon,cu scene din film care au fost sterse.Cum ar fi cea in care Edward si Alice sunt in fata casei Swan.DVD'ul va contine si comentariile regizorului si a catorva actori din film,pe masura ce filmul va rula in fata lor.

3.Remember Me,noul film al lui Robert,se va lansa pe 12 martie.Valentine's Day,productie in care il vom vedea pe Taylor Lautner apare mai devreme cu o luna,pe 12 februarie.Si tot anul acesta,momentan fara o data exact,apare si The Runaways,cu Kristen Stewart in rolul principal.

4.O sa apara soundtrack'ul filmului Eclipse.Se vehiculeaza deja nume ca The Killers si Dead Weather.
5.Se asteapta cu nerabdare anul acesta anuntarea datei de lansare pentru Breaking Down.Momentan,singurul lucru care se stie sigur este ca se va filma.Cand,si daca se va face un singur film sau doua(tinand cont de lungimea cartii),ramane de vazut.
6.In iunie va avea loc premiera filmului Eclipsa.Asta inseamna noi turnee,noi momente pe covorul rosu...

7.Tot din iunie,Eclipsa se lanseaza si in cinematografele din toata lumea.
8.Se preconizeaza ca si filmul The Host(dupa cartea celebrei autoare a seriei Twilight,Stephanie Meyer)va incepe sa prinda contur anul acesta,intr-o serie de trei filme.

9.Castingul pentru Breaking Down va fi un eveniment interesant,tinand cont ca in ultima parte apar foarte multe personaje noi.
10.Si bineinteles,filmarile propriu-zise la Breaking Down.Care cu ajutorul paparazzilor ne vor aduce foarte multe poze noi:).
Sursa: rorobertpattinson

Niciun comentariu:


I made this widget at MyFlashFetish.com.


Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Trailer Eclipse