sâmbătă, 13 februarie 2010

Valentine’s Day, favoritul acestei saptamani la box-office


valentine's dayCei de la Warner Bros. tintesc sus in acest weekend odata cu lansarea comediei romantice Valentine’s Day, un film cu o distributie impresionanta: Anne Hathaway, Topher Grace, Jennifer Garner, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Patrick Dempsey, Jessica Alba, Taylor Lautner, Queen Latifah and Jamie Foxx.

Regizat de Gary Marshall, Valentine’s Day este favoritul acestui weekend, mai ales ca peste 2 zile cuplurile vor sarbatori “ziua indragostitilor”.

Celelalte doua filme programate spre lansare: Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief si The Wolfman cu Benicio Del Toro prezinta sanse destul de slabe sa fie lideri de clasament, insa, cel mai probabil vor scoate Avatar-ul dintre primele 3 filme din top.

“Percy Jackson” este prima adaptare dintr-o serie de carti scrise de Rick Riordan si il va avea in centru pe un adolescent care descopera ca este fiul zeului grec Poseidon. Filmul va fi regizat de Chris Columbus, cel care s-a ocupat si de primele doua parti ale francizei Harry Potter.

Cat despre The Wolfman, lansarea acestuia a fost amanata pana acum de 4 ori pe considerente de marketing si productie. De data aceasta,remake-ul horror se va gasi cu siguranta in meniul cinematografelor.

Liderul saptamanii trecute, Dear John, care a reusit sa detroneze Avatar-ul dupa 7 saptamani consecutive in care a ocupat pozitia 1, este asteptat sa cada din clasament, iar From Paris with Love isi va continua declinul.

Weekend-ul acesta se poarta cuplurile, varcolacii si copiii zeilor! Mai are rost sa ne intrebam cine va fi lider? Raspunsul pare destul de evident…

Sursa

Niciun comentariu:


I made this widget at MyFlashFetish.com.


Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Trailer Eclipse