miercuri, 18 noiembrie 2009

New Moon vs. Twilight

Twilight a fost un adevarat hit si a starnit o adevarata isterie printre adolescenti. Regizat de Catherine Hardwicke, filmul este doar prima parte dintr-o serie de 4 filme ce urmeaza sa apara pe marile ecrane in urmatorii ani. New Moon, urmatorul film din serie este asteptat cu nerabdare de catre fani sa fie lansat luna viitoare, mai exact pe 20 noiembrie.

Avand in vedere ca filmul va fi regizat de Chris Weitz, e posibil sa avem parte de o schimbare totala de viziune, iar raspunsul la intrebarea “Care film e mai bun – New Moon sau Twilight?” il vom afla abia peste cateva saptamani. Pana atunci pe site-ul filmului New Moon apar zilnic tot felul de informatii noi legate de mult asteptata ecranizare a cartii Stepheniei Meyer.

Site-ul a postat recent si un poll pentru a afla parerea fanilor in legatura cu stilul vizual abordat de cei 2 regizori: Catherine Hardwicke si Chris Weitz. Pana acum aproape 50.000 de persoane au raspuns, 48% dintre ei fiind de parere ca viziunea lui Chris Weitz din New Moon este net mai buna decat cea a lui Catherine. Pe coloanele 1 si 3 ale imaginii de mai jos sunt imagini cu personajele principale asa cum sunt vazute in Twilight, iar pe coloanele 2 si 4 cele din New Moon. Voi ce parere aveti? Twilight sau New Moon?

New Moon poll

Sursa: cinemarx

Niciun comentariu:


I made this widget at MyFlashFetish.com.


Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Trailer Eclipse