miercuri, 18 noiembrie 2009

“New Moon” este prea violent pentru copii

Se pare ca suedezii nu tolereaza foarte bine violenta, caci New Moon a fost propus pentru categoria peliculelor la care sa aiba acces doar persoanele peste 15 ani. Trebuie remarcat faptul ca este cea mai restrictiva categorie in aceasta tara – cu alte cuvinte, ei nu eticheteaza filmele cu 17 sau 18 sau interzis minorilor.

New Moon, care va fi lansat in SUA cu PG-13-le in frunte, li s-a parut suedezilor nepotrivit pentru publicul sub 15 ani, din cauza multiplelor scene de violenta si a constantului sentiment de anxietate pe care il genereaza.

Capitolul intai al francizei vampirilor a primit exact acelasi tratament.

Insa Distrib Nordisk Film este de alta parere. A cerut ca filmul sa scada limita de varsta la 11 ani, ceea ce inseamna ca vor avea acces la New Moon toate persoanle mai in varsta de 11 ani, iar cele intre 7 si 11 doar in compania parintilor.

Domane fereste...auzi...ce prostie...New moon e prea violent:)) cica peste 16 ani:)) Dar...nimic nu ne mai mira...acum cateva luni a aparut o stire pe net ca Twilight saga e o serie interzisa in Australia copiilor sub nu stiu ce varsta.

Sursa: cinemarx

Niciun comentariu:


I made this widget at MyFlashFetish.com.


Fură widget-ul Zamolxis Xl8!

Trailer Eclipse